Kiiltoa ja kestävyyttä vahauksella – autovahaus Kotkan Toriparkissa

Tiedustele autovahauksista

Autovahaus on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin lian ja naarmujen ehkäisemiseksi. Autopesu Fusha tarjoaa monipuoliset vahaukset autojen ulkopinnoille käsityönä Kotkan Toriparkissa. Hyvin tehty vahaus kestää auton pinnalla pitkään suojaten sitä maanteiden lialta. Vahauksia on erilaisia, ja suosittelemme aina autollesi parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. Tervetuloa tutustumaan vahauspalveluihimme!

Kestovahaus

Perusteellisesti tehdyllä vahauksella auton pinta pysyy puhtaana ja naarmuttomana pidempään. Tekemämme kestovahakäsittely antaa maalipinnalle kiiltoa ja kestävyyttä Suomen ilmastoa ja olosuhteita vastaan. Kestovahaus antaa autolle suojaavan kerroksen jopa viikoiksi. Autovahauksen ammattilaisina tiedämme tarvittavat tekniikat ja niksit, joilla autosi saa kestävän ja suojaavan vahapinnan.

Käytämme autovahauksessa parhaita saatavilla olevia vahoja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Autovahaus tehdään vasta perusteellisen pesun jälkeen, jotta auton pinnalle ei jäisi pinttynyttä, vahan kiinnittämää likaa. Tarjolla olevat vahausvaihtoehdot vaihtelevat normaalista vahauksesta kovaan kestovahaukseen. Tutustu myös tarjouspaketteihimme, joihin kuuluvat pesu, vahaus ja sisätilojen puhdistus.

Kevytvahaus

Kevytvahaus on helppo ja nopea tehdä auton puhdistuksen yhteydessä. Kestovahauksesta poiketen pikaisella kevytvahauksella saadaan nopeasti ja edullisesti suojaava kerros, jonka kiilto näyttää hyvältä ja pitää autosi siistinä pidempään kuin pelkkä pesu. Puhdistavalla kiiltovahauksella saat autollesi puhtaan maalipinnan ja kestävän suojakerroksen likaa ja naarmuja vastaan. Se ei tietenkään kestä yhtä pitkään kuin perusteellisesti tehty kestovahaus. Kevytvahaus on kuitenkin helppo ja nopea ratkaisu silloin, kun aikataulusi on tiukka.

Kevytvahaus kannattaa tehdä useamman kerran vuodessa, kun taas kestovahausta ei tarvitse laitattaa yhtä usein. Kysy meiltä lisää autovahauksesta, ja tutustu vaihtoehtoihin sekä niiden hintoihin tarkemmin Hinnasto-sivulla. Tuo sitten autosi meille Kotkan Toriparkkiin puunattavaksi, niin me teemme siitä uuden näköisen yhdellä pyyhkäisyllä.