Autopesu Kotkan Toriparkissa – nopeasti ja edullisesti

Soita meille

Autopesu Fusha pesee autosi sisältä ja ulkoa nopeasti, vaikka kauppareissun aikana. Kotkan Toriparkin pohjakerroksessa sijaitseva liikkeemme on kätevällä paikalla lähellä parkkitiloja ja kauppakeskusta. Tuo autosi meille pestäväksi, kun käyt itse kaupassa ostoksilla tai muilla asioilla. Palvelujemme avulla autosi saa uutta ryhtiä niin sisätiloihin kuin ulkopintaankin. Teemme autopesut huolellisesti käsin, laadukkailla puhdistusaineilla. Tervetuloa käymään!

Sisäpesu raikastaa autosi

Perusteellisella ajoneuvon sisäpesulla saadaan aikaan miellyttävä, lähes uudenveroinen tuoksu auton sisälle. Teemme auton sisäpesut tehokkaasti käsityönä. Sisäpuhdistus aloitetaan imuroinnilla, jonka jälkeen matot pestään laadukkailla ja turvallisilla kemikaaleilla. Imuroinnin ja mattojen puhdistuksen lisäksi normaaliin sisäpesuun kuuluu muovipintojen, kojelaudan ja ikkunoiden pesu. Sisäpesun ansiosta autosi tuoksuu raikkaalta vielä pitkään pesun jälkeenkin. Ilmanraikastin on vaihtoehtoinen.

Pesemme myös penkit asiakkaan niin halutessa. Puhtaat penkit ovat erottamaton osa puhdasta ja hygieenistä autoa. Kysy penkkien pesuista tarkemmin, ja vastaamme kysymyksiisi joko paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Käsipesu takaa siistin lopputuloksen

Pesemme autosi aina käsin. Käsityönä tehty autopesu takaa laadukkaan ja puhtaan lopputuloksen likaisimmallekin autolle. Auton ulkopuolen puhdistuksessa käsin tehdyllä pesulla saadaan putsattua välit ja kolot tehokkaasti auton pintaa vaurioittamatta. Automaattipesulassa pienet välit ja pinttynyt lika jäävät helposti puhdistamatta. Me Fushalla pidämme huolen pienestäkin liasta, jotta autosi ulkonäkö ja maalipinta säilyvät eheinä mahdollisimman pitkään.


Käytössämme olevat pesuaineet ja työvälineet ovat tehokkaita, mutta samalla hellävaraisia. Niiden avulla voimme taata puhtaan lopputuloksen ilman vahvoja kemikaaleja. Painepesurimme ei vie autosi maalipintaa mennessään.


Autopesu Fusha on palveluksessasi Kotkan Toriparkissa arkisin ja lauantaisin. Jos sinulla on erityistoiveita tai huolia autopesun suhteen, kerro ne meille etukäteen. Otamme asiakkaan toiveet aina huomioon.