Renkaanvaihto Toriparkissa Kotkassa

Kysy lisää

Onko taas aika vaihtaa renkaat? Etkö pysty vaihtamaan renkaita kotona, ja autohuoltamoihin on liian pitkät jonot? Onneksesi Autopesu Fusha vaihtaa auton renkaat näppärästi Kotkan Toriparkissa. Renkaanvaihto ei ole koskaan ollut näin helppoa. Parkkeeraa autosi liikkeeseemme Toriparkin pohjakerrokseen, ja lähde itse rauhassa kaupoille – me vaihdamme sillä välin autosi renkaat.

Miksi vaihdattaa renkaat ammattilaisella?

Renkaanvaihto on varsin yksinkertaista hommaa monille. Tunkki alle, renkaat vaihtoon, ja homma on sillä siisti. Joskus on kuitenkin helpompaa jättää asia ammattilaisten hoidettavaksi ilman, että sinun tarvitsee lähteä huoltoliikkeeseen. Kun tuot autosi meille pesuun Kotkan Toriparkkiin, vaihdamme halutessasi samalla talvi- tai kesärenkaat erittäin edullisesti.

Renkaanvaihtopalvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa ja huolehdit selkäsi terveydestä. Arjen tiimellyksessä aika on arvokas resurssi, jota kannattaa säästää jättämällä tarpeelliset, mutta raskaat työt ammattilaisten hoidettavaksi. Meidän käsissämme renkaanvaihto onnistuu nopeasti osana autosi puhdistusta. Samalla auton kinkkisimmätkin paikat saadaan puhdistettua läpikotaisin renkaiden tauksia myöten.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus on tekijä, jota ei parane jättää huomioimatta renkaita vaihdettaessa. Jättämällä renkaanvaihdon meidän huoleksemme vältyt monilta murheilta ja huolilta. Löysät tai jopa rikkoutuneet pultit ja mutterit eivät aiheuta ongelmia, kun annat meidän vaihtaa renkaasi. Tarvittaessa ohjaamme sinut autokorjaamolle tai varaosaliikkeeseen, jos renkaiden kunto on päässyt huonoksi. Huonokuntoisten renkaiden kanssa ei kannata lähteä liikkeelle etenkään talven liukkailla keleillä. Jos esimerkiksi kitkarenkaiden urasyvyys on kulunut matalaksi, on se riskitekijä liikenteessä.


Me pidämme silmällä pieniäkin asioita puolestasi ja huolehdimme, että renkaat ovat tiukasti kiinni korissa. Muistathan tuoda vaihdettavat renkaat mukanasi, sillä me emme myy renkaita paikan päällä.